Kızılcabölükspor Yönetimi Kurayı Değerlendirdi
Kızılcabölüspor Başkanı Osman Duran ve Basın Sözcüsü Osman Gönlüm Türkiye Kupası 2. Tur kura çekiminin ardından sitemize değerlendirmelerde bulundu.
Osman Duran: “Öncelikle mutluyuz, sevinçliyiz, Kızılcabölüksporlu olmakla gururluyuz. 3. Ligin 3. Haftasında daha profesyonelliğe alışma aşamasında hem haftanın takımı olmak hem de haftanın teknik direktörü Hasan Şermet olması, hem de haftanın futbolcusu Ergin Ersin’in olması bizi gururlandırdı.
Futbolcularımız artık üzerindeki tutukluluğu attı. Gün geçtikçe daha iyi olacağız. Bu gün İstanbul Olimpiyat Evi’nde Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur kura çekiminde İstanbul temsilcimiz, yönetim kurulu üyemiz Bilal Bal hazır bulundu. Kura çekiminde PTT 1.lig takımlarından Fethiyespor’la eşleştik. Zorlu bir rakip ama biz gerek teknik heyet, gerek yönetim, gerekse futbolcular olarak turu atlayacağımıza inanıyoruz. Daha önce belirtiğimiz gibi gidebildiğimiz kadar yolumuza devam edeceğiz. Amacımız Denizli’nin genç, yetenekli futbolcularını Denizli ve Türk futboluna kazandırmak.” dedi.
Kızılcabölükspor Basın Sözcüsü Osman Gönlüm ise: “PTT 1.lig takımlarından Fethiyespor’la eşleştik. Biz zorlukların takımıyız. İnşallah bunu da başaracağız. Ziraat Türkiye Kupası’na da damga vurmak istiyoruz. Yeni gelen Tavas Kaymakamımız da bizleri hiç yalnız bırakmıyor. Koyu bir Beşiktaş taraftarı olan kaymakamımız Ali Arıkan bizim için hep destek tam destek, Tavas Stadı bir an önce bitirilecek, 6. Haftada Kızılcabölükspor’u Tavas’ta oynatmak istiyoruz dedi. Kendilerine bize verdikleri destekleri için teşekkür ederiz. Ayrıca Kızılcabölük Belediye Başkanımız, Kulüp Onursal Başkanımız Abdülkadir Uslu’da belediyenin tüm imkanlarıyla, maddi-manevi desteğiyle yanımızda.” dedi.