Bergama B.S 1 Mekik 1

3. Lig 1. Grup temsilcimiz Kızılcabölüksporumuz, deplasmanda galibiyeti son anda kaçırdı. Gol pozisyonlarını değerlendiremeyen Mekikler, Bergama’ya son dakikada penaltıdan yediği gol sonucu berabere kaldı.

MUSTAFA BOŞ GEÇMEDİ

Ligin 11. haftasında deplasmanda Bergamaspor’a konuk olan Kızılcabölüksporumuz, üstün oynadığı karşılaşmadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı. Maçın 20. dakikadasın da son haftaların golcü ismi Mustafa ile öne gecen Mekik, bir çok gol pozisyonundan yararlanamadı.

Karşılaşmanın son dakikasında kalesinde gördüğü penaltı golü ile maçtan beraberlikle ayrılan temsilcimiz puanını 18’e yükseltirken ligde 7. sıraya yerleşti.

Maçın ardından üzgün olduklarını dile getiren kulüp menajeri Ali Kemal Yavuzyiğitoğlu,”gidişattan memnunuz” dedi.

”ZAMANA İHTİYACIMIZ VAR”

İşte Ali Kemal’in açıklamaları: Genel olarak oynanan futboldan memnunuz. Ufak tefek eksikliklerimiz var. Bunlarda tecrübeyle alakalı şeylerdir. Karşımızda 4-5 milyon tl’ye kurulmuş takımlara karşı ezici futbol oynuyoruz. Fakat sonuca tesir edemiyoruz. Bugün ki maçta 3-4 farklı galibiyet alabilirdik. Gecen haftada öyleydi. Liderle aramızda sadece 4 puan fark var. Kaçırdığımız puanları görünce kahroluyorum. Yönetim kurulumuz ve teknik kadromuz oynanan futboldan memnunlar. Futbolcularımız aslanlar gibi mücadele ediyorlar. Ben zamanla çok daha iyi olacağımızı ve sezon sonuna kadar zirveyi kovalayacağımızı düşünüyorum” dedi.

BERGAMA BELEDİYESPOR 1 KIZILCABÖLÜKSPORUMUZ 1
2013-11-10 15.23.32