İbrahim Kongur Kızılcabölükspor’umuzda !

Önümüzdeki sezon iddaalı bir kadro kurmayı planlayan Mekik, Denizli Büyükşehir Belediyespor’dan İbrahim Kongur’la her konuda anlaştı.

Denizli Büyükşehir Belediyespor’un 4 yıl önce Denizli amatör takımlarından Kaklık Belediyespor’dan transfer ederek profesyonel yaptığı İbrahim Kongur yıllardır her sezon ilk onbirde oynatılmasa bile gerek sonradan oyuna
girdiği, gerekse ilk onbirde şans bulduğu karşılaşmalarda görevini layıkıyla yerine getiren yetenekli futbolcu, Denizli’li futbolseverlerin gönlünü kazandı. Geçen sezon 28 maça çıkan İbrahim Kongur 3 gol kaydetti.
Kızılcabölükspor’un çiçeği burnunda transferi İbrahim Kongur, Kızılcabölükspor forması giymek için sabırsızlandığını dile getirdi. Kongur, “Önümüzde uzun bir sezon var. Kızılcabölükspor’un başarısı için elimden geleni yapacağım. Sarı-kırmızı formayı giymek için sabırsızlanıyorum. Kızılcabölükspor taraftarına terimin son damlasına kadar mücadele edeceğime söz veriyorum. İki taraf için de hayırlı olsun” dedi.

İbrahim Kongur kimdir ?
23 Temmuz 1990 yılında Denizli’de doğan İbrahim Kongur futbola Kaklık Belediyespor’da başladı. 4 yıl önce profesyonel olarak Denizli Büyükşehir Belediyespor’a transfer oldu. 2010-2012 yıllarında Denizli Büyükşehir Belediyespor forması giyen İbrahim Kongur, 2012/2013 sezonunda Batman Petrolspor’da forma giydi. Geçtiğimiz sezonu Denizli Büyükşehir Belediyespor’da geçiren futbolcu, önümüzdeki sezon Kızılcabölükspor formasını terletecek.

 

resim 1

 

 

resim 3