Önder Sezar Mangu Kızılcabölükspor’umuzda

Kızılcabölükspor’umuz yeni sezon transferlerine dur durak bilmeden devam ediyor. Genç oyuncuları Denizli futboluna ve Türk futboluna kazandırma geleneğini sürdüren Mekik, Ankaraspor’ dan 18 yaşındaki orta saha oyuncusu Önder Sezar Mangu’yu transfer etti.

22 Ocak 1996’da Adana Karataş’ta doğan genç oyuncu sırasıyla Adana Demirspor, Hacettepe, Gençlerbirliği, Göztepe ve Ankaraspor alt yapısında oynadı.

Transferin ardından açıklamalarda bulunan yeni transfer Önder Sezar ; “İki taraf içinde hayırlısı olsun. Hayırlı bir sezon geçirmek istiyorum. Buraya başarılı olmak için geldim. Elimden gelenin en iyisini yaparak, giyeceğim formanın hakkını vermek istiyorum.Forma şansını yakaladığım gün bir daha bırakmamak için var gücümle çalışacağım. Arkadaş ortamı mükemmel. İlk dakikadan itibaren burada bir aile ortamının olduğunu gördüm.” diye konuştu.

Transferin ardından ilk antremanına çıkan Önder Sezar, Hüseyin İriç’le girdiği ikili mücadele sonrasında bileği aldığı darbe sonucu sakatlandı ve tedbir amaçlı antremanı yarım bıraktı. Yapılan ilk tetkikler sonucunda sakatlığının ciddi olmadığı anlaşıldı.

20140823_191137