Kemal Keçeci Kızılcabölükspor’umuzda

Ligde son haftalarda fırtına gibi esen Kızılcabölükspor’umuz devre arası transferlerinde de hız kesmiyor.İlk olarak Nazilli Belediyespor’dan İsmail Baydil’i transfer eden Mekik, Denizlispor’dan defans oyuncusu Kemal Keçeci’yi transfer etti.

10 Mart 1994 Denizli doğumlu genç oyuncu sağ bek mevkiinde ve defansın göbeğinde oynayabiliyor.En son Denizli Büyükşehir Belediyespor’da kiralık olarak forma giyen Kemal, 14 karşılaşmada mücadele etti.Futbola Serinhisarspor’da başlayan genç oyuncu  Denizli Büyükşehir Belediyespor ve Denizlispor’da oynadı.

Mekik’le ilk antrenmanına çıkan Kemal Keçeci ,Kızılcabölükspor’a geldiği için mutlu olduğunu ve formayı kapmak için elinden gelenin en iyisini yapacağını belirtti.

DSC_4855_1600x1067