Mekik, Hazırlıklarını Sürdürüyor

Spor Toto 3.Lig 1.Grup’ ta ikinci yarı hazırlıklarını Antalya’ da sürdüren Kızılcabölükspor’ umuz, bugün gerçekleştirdiği antrenmanla çalışmalarına devam etti.

Teknik Direktör Hasan Şermet ve Kurmayları nezaretinde yaklaşık 1.5 saat süren antrenman, düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlarken, 5′ e 2′ nin ardından çift kale maçla tamamlandı. İdmanda oyuncuların bir hayli istekli oldukları gözlenirken, neşeli halleri dikkat çekti.  Antrenmana transferi dün gerçekleşen Fatih Yiğen’ de katıldı.

Bugünkü antrenmanı Kulüp Başkanımız Osman Duran, Futbol Şube Sorumlusu Halil Tun, Sportif Direktör Hakan Dolutaş ve Kulüp Menajeri Ali Kemal Yavuzyiğitoğlu’ da yakından takip etti.

İlk hazırlık maçında Isparta Eğirdirspor’ la golsüz berabere kalan Mekik, yarın ikinci hazırlık maçında Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup takımlarından Tepecikspor’ la karşılaşacak.

 

yen 1

yen 2

yen 5

yen 3

yen 4