Şükrü Akar : U-19 Ligi Şampiyonluğu Camiamıza Hayırlı Olsun

Kızılcabölükspor Altyapı Sorumlumuz Şükrü Akar, Serinhisarspor galibiyetiyle gelen U-19 ligi şampiyonluğunun ardından açıklamalarda bulundu.

Kızılcabölükspor altyapı ailesi olarak 4’ü namağlup olmak üzere toplamda 8.şampiyonluğuna ulaştıkları için haklı gururunu ve mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Şükrü Akar,’ U-19 takımımız lige Yeşilköyspor, Akkonakspor, Çamelispor ve Sarayköyspor gibi bu kategoride iddalı takımların olduğu bir grupta başladık. İlk devrenin bitiminde Akkonakspor’la aynı puandaydık ve iç sahada oynadığımız rövanşı alarak zirveyi devraldık. Ardından çıktığımız tüm karşılaşmaları kazanarak ligin bitimine bir hafta kala şampiyonluğa ulaştık. Haftaya Çamelispor’la evimizde oynayacağımız karşılaşmayla sezonu tamamlayacağız. ‘ diye konuştu.

4 yıldır altyapı kategorilerinde büyük uğraşlar verdiğini söyleyen Şükrü Akar,’ Bu yıl U-19 kategorisinde güzel bir jenerasyon yakaladık. Oyuncularımız yüzde 90’ı U-15 takımından bu yana kadromda olan çocuklar. Denizli şampiyonluğunun ardından Türkiye şampiyonasında da başarılı sonuçlar alarak iyi işler çıkarmak istiyoruz. Hem kulübümüzü hemde Denizli’yi en iyi şekilde temsil edebilmek için elimizden gelenin fazlasını vereceğiz. Başta oyuncularım olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Çocuklarımla gurur duyuyorum. Onlar bu şampiyonluğu sonuna kadar hak ettiler. Kızılcabölükspor’da kazandığımız 8.şampiyonluk camiamıza hayırlı olsun. Darısı play-off maçlarında A takımımıza inşallah.’ diye konuştu.

DSC_3551_1600x1067

13094349_802361909895000_7713923256759576591_n