Mekik, Trabzonspor Maçı Hazırlıklarına Başladı

Ziraat Türkiye Kupası H Grubu 4.hafta müsabakasında 29 Aralık perşembe günü saat 18:00’de Denizli Atatürk Stadı’nda Trabzonspor’u konuk edecek Kızılcabölükspor’umuz, bu maçın hazırlıklarına 1 günlük iznin ardından başladı.

Teknik Direktör Hasan Şermet’in Uefa Pro Lisans Kursunda bulunması sebebiyle yardımcı antrenörler Seyfettin Kurtulmuş, Serkan Görgeç ve Ali Müslüm Oğraş’ın nezaretinde Şirinköy Stadı’nda gerçekleşen antrenman 1,5 saat sürdü.

Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman rejenerasyon çalışmasının ardından 5’e 2 ile devam etti. Dar alanda top kapma çalışmasının ardından çift kale maçla antrenman tamamlandı. Çift kale maçta Burak Gökbel, Tayfun Sabri Gümüşoğlu ve Ramazan Erarslan dikkat çeken isimler oldu.

Hüseyin Avni Aker Stadı’nda oynanan Trabzonspor maçının son dakikalarında sakatlanan Emre Fırtına tedbir amaçlı antrenmana çıkmazken, Fatih Arat düz koşuyla yetindi.

Şirinköy Stadı’nda gerçekleşen antrenmanı Kulüp Başkanımız Osman Duran ve yönetim kurulu üyelerimiz ile kulüp menajerimiz Ali Kemal Yavuzyiğitoğlu’da yakından takip etti.

dsc_8861_1600x1067 dsc_8906_1600x1067se-_1600x1166