Kızılcabölükspor U-16 Takımımız Türkiye Şampiyonasına Veda Etti

Namağlup Denizli Şampiyonu olarak ilimizi Aydın’da gerçekleşen U-16 Türkiye Şampiyonasında temsil etmeye hak kazanan Kızılcabölükspor (U-16) takımımız ikinci maçında turnuvaya veda etti.

Turnuvadaki ilk maçında Utaş Uşakspor (U-16) takımını 2-1 mağlup eden Kızılcabölükspor (U-16) takımımız, ikinci maçında karşılaştığı İzmir S.tepe Kanderespor’a 4-1 mağlup oldu ve bugün oynanan finale kalamayarak turnuvaya veda etti.

Kızılcabölükspor (U-16) takımımız Aydın’da gerçekleşen Türkiye Şampiyonası Finallerinde Hakkı Samet Zeybek, Diren Ekiz, Berkay Erdoğan, Gültekin Demirel, Remzi Şenlikçi, Hami Ölçüm, Mert Kanlıkaya, Emre Oymak, Kevni Umut Görener, Yılmaz Ay, Yasin Yılmaz, Mehmet Erol, Muhammet Alperen Arslan, Eray Avşar, Hüseyin Zengin, Himmet Bozbay, Ünal Elbasan, Batuhan Ekiz, Mustafa Kesman ve Selim Emre Sarıca’dan oluşan 20 kişilik kafileyle yer aldı.

İki müsabakada gollerimiz Mert Kanlıkaya (2) ve Emre Oymak’tan gelirken, oyuncularımız kart görmeyerek turnuvayı centilmen bir şekilde tamamladılar.

TEŞEKKÜRLER GENÇ MEKİKLER

‘Namağlup Denizli Şampiyonu olarak ilimizi Türkiye Şampiyonasında temsil eden Kızılcabölükspor (U-16) takımımıza bizlere bu heyecanı yaşattıkları için teşekkür ederiz.’

Kızılcabölükspor Kulübü Yönetim Kurulu