Kızılcabölükspor’umuz Dünyanın Dört Bir Yanından Takip Ediliyor

Kızılcabölükspor’umuzdan haberleri en hızlı ve en doğru şekilde kamuoyuna bilgilendirdiğimiz www.kizilcabölükspor.org resmi internet sitemize dünyanın birçok ülkesinden giriş yapılıyor.

2017 yılında elde ettiğimiz verilere göre sitemize toplam 107,364 kişi ziyarette bulundu. Aralarında İngiltere, Filipinler, İtalya, Peru, Bangladeş, Nijerya, Porto Riko, Nikaragua, Portekiz gibi birçok devletin olduğu, dünyanın 83 ülkesinden giriş yapılan sitemize Türkiye’nin ardından en çok Almanya, Amerika Birleşik Devletleri, İsviçre ve Hollanda’dan giriş yapıldı.

Geçtiğimiz yıl en çok okunan haberler içinde ilk sırada ‘Spor Toto 3.Lig 2017/2018 Sezonu 26/27 Ağustos Tarihlerinde Başlayacak.’ haberi yer aldı.

Sitemize Türkiye dışında giriş yapılan toplam 82 ülke şu şekilde ;

Almanya, Amerika Birleşik Devletleri, İsviçre, Hollanda, Fransa, Avusturya, Kanada, İngiltere, Filipinler, Çekya, Avustralya, Irak, Romanya, Ukrayna, Güney Kore, Kıbrıs, Danimarka, Azerbeycan, Belçika, Rusya, Brezilya, İtalya, Makedonya, Bulgaristan, İspanya, Peru, İsveç, Japonya, Singapur, İrlanda, Suudi Arabistan, Belarus, Gine, Hindistan, Arnavutluk, Kenya, Fas, Polonya, Tayland, Bosna Hersek, Bangladeş, Yunanistan, Malta, Maldivler, Birleşik Arap Emirlikleri, Arjantin, Şili, Kolombiya, Mısır, Hong Kong, Endonezya, İsrail, Karadağ, Malezya, Nijerya, Sırbistan, Slovakya, Tunus, Kosova, Ermenistan,Fildişi Sahili, Çin, Curacao, Cezayir, Macaristan, Ürdün, Kırgızistan, Kazakistan, Lihtenştayn, Sri Lanka, Litvanya, Letonya, Meksika, Nikaragua, Norveç, Pakistan, Porto Riko, Portekiz, Sierra Leone, Senegal, Özbekistan ve Güney Afrika.

Kızılcabölükspor’umuz elde ettiği başarılara yenilerini ekledikçe, Denizli ve Türkiye’de takipçi sayısını arttırdığı gibi, Dünya kamuoyunda da yeni takipçiler kazanmaktadır. Kızılcabölükspor’umuzu resmi internet sitemizden takip edebildiğiniz gibi, Facebook, Twitter ve İnstagram’dan da takip edebilirsiniz.

Facebook – /kizilcaboluksporkulubu

Twitter – /kizilcaboluksk

İnstagram /kizilcabolukspor