Mekik, Esenler Erokspor Maçı Hazırlıklarına Başladı

TFF 3.Lig 2.Grup 11.hafta müsabakasında 4 Kasım pazar günü Esenler Erokspor’a konuk olacak Kızılcabölükspor’umuz, iki günlük iznin ardından bu maçın hazırlıklarına bugün başladı.

Teknik direktör Ali Yalçın ve kurmayları nezaretinde Şirinköy Stadı’nda gerçekleşen antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü. Düz koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenman, rejenerasyon çalışmasıyla devam etti. Son bölümde çift kale maçın ardından şut çalışması ile antrenman tamamlandı. Çift kale maçta Abdullah Çınar, Gökhan Özer, Sedat Yahşi ve Ümit Hatipoğlu dikkat çeken isimler oldu.

Şirinköy Stadı’nda gerçekleşen antrenmanı Kulüp Başkanımız Osman Duran ve yönetim kurulu üyelerimiz ile kulüp menajerimiz Ali Kemal Yavuzyiğitoğlu’da yakından takip etti.