TFF 3.Lig’in 18 Temmuz’da Başlama Kararı Kesinleşti
Koronavirüs (Covid-19) salgını sebebiyle ertelen ve daha önce 18 Temmuz’da başlayacağı açıklanan TFF 3.Lig’de, müsabakaların aynı tarihte başlaması bugün yapılan toplantı sonucunda kesinleşti.
Bugün Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde gerçekleşen Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu toplantısının ardından 3.ligde kalan son altı maçın oynanarak tamamlanması kararı kesinleşti. Müsabakalar daha önce açıklandığı gibi seyircisiz olarak oynanacak.
Türkiye Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklama şu şekilde;
‘TFF Yönetim Kurulu, bugün Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde gündemdeki konuları görüşmek üzere rutin Yönetim Kurulu toplantısını gerçekleştirmiştir.
Toplantıda Yönetim Kurulu, gündem maddelerinden birisi olan Covid-19 salgını nedeniyle ara verilen TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig müsabakalarının tamamlanması konusunda yaptığı değerlendirme sonucunda, daha önce açıklandığı gibi bu iki ligin 18 Temmuz 2020’den itibaren oynatılması kararını vermiştir.
TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig’de kalan müsabakaların programı en kısa zamanda kamuoyuna duyurulacaktır.’
Türkiye Futbol Federasyonu