Canın Sağolsun Mekik!

Tarihinde ilk kez katıldığı Türkiye Kupası’nda 1. turda Elibol Sandıklıspor’u yenerek 2. tura çıkan Kızılcabölükspor, 2. turda PTT 1. Lig ekibi Fethiyespor’a 1-0 öne geçtiği karşılaşmada 3-1 mağlup olarak Türkiye Kupası’na veda etti.

Kızılcabölükspor iyi oynadığı karşılaşmada bir de penaltı kaçırdı.

ÖNEMLİ İSİMLER FORMA GİYMEDİ

Karşılaşmaya Asil, Hasan, Samet, Sinan, Muhammet, Çağlayan, İrfan, Ergin, Mustafa Tahran, Ahmet Kılıçarslan ve Hüseyin Çelik kadrosuyla çıkan temsilcimizde takımın önemli isimlerinden Ali Hürlü, Nazmi Candoğan, Bahtiyar ve Uğur Keskin yedek soyunurken cezalı olan Yasir Fethiye’ye götürülmedi.

Karşılaşmanın ilk yarısında gol olmayınca soyunma odasına 0-0’lık skorla girildi.

HÜSEYİN ÖNE GEÇİRDİ

İkinci yarının hemen başında ise sahneye Kızılcabölükspor’un golcü ismi Hüseyin Çelik çıktı.
47. dakikada Mustafa Tahran’ın kestiği güzel orta defansın arkasına düştü. Defansın arkasına sarkan Hüseyin düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. Attığı bu golle sarı-kırmızılıları öne geçiren Hüseyin bu maçı da boş geçmedi.

10 DAKİKADA 2 GOL

Mücadelenin 52. ve 62. dakikalarında gelişen Fethiyespor ataklarında gole engel olamayan Kızılcabölükspor bu gollerle 2-1 geriye düştü.

SAMET PENALTI KAÇIRDI

Mücadelenin 68. dakikasında Hüseyin Çelik’in ceza sahası içinde düşürülmesiyle hakem penaltı noktasını gösterdi.

Topun başına gelen Samet Kartop penaltıyı kaçırınca Kızılcabölükspor beraberliği yakalama fırsatı kaçırdı.

Bu dakikadan sonra gol pozisyonları yakalayan Kızılcabölükspor, girdiği pozisyonları değerlendiremedi.

3. GOL UMUTLARI TÜKETTİ

Karşılaşmanın 78. dakikasında yediği golle berabelik umutları tükenen Kızılcabölükspor mücadeleden 3-1’lik skorla mağlup ayrıldı.

Kurduğu mütevazi kadroyla bu sezon 3. Lig’de yer alan Kızılcabölükspor’un PTT 1. Lig ekiplerinden Fethiyespor karşısındaki mücadelesi ise alkış aldı.
1234969_368139369983925_1762027117_n