Kızılcabölükspor’dan Ziyaret

 

IMG_2238

Kızılcabölüksporlu futbolcular, Kızılcabölükspor genç takımlar sponsoru Temel Reis Pide Salonu sahibi Orhan Yıldırım’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ziyarette, Kızılcabölükspor Başkanı Osman Duran, Kızılcabölük Belediye Başkanı ve Kızılcabölükspor onursal başkanı Abdülkadir Uslu ile yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

Ziyarette Orhan Yıldırım Kızılcabölükspor başkanı Osman Duran’a ve Kızılcabölük Belediye başkanı Abdülkadir Uslu’ya birer Kızılcabölükspor Eşofmanı hediye ederken futbolculara da tahinli pide ikram etti.

Kızılcabölükspor başkanı “Kızılcabölükspor U15, U16 ve U17 takımlarının eşofman, ayakkabı gibi malzemelerinin sponsorluğunu yapan Orhan Yıldırım kardeşimize teşekkür ediyorum” dedi.

Kızılcabölük belediye başkanı Abdülkadir Uslu da başarının temelinde “birlik olma” anlayışının yattığını ifade ederek; “Esnafımızın, vatandaşlarımızın katkılarıyla geleceğin yıldızlarını yetiştirmeye çalışıyoruz. Başarılı bir performans gösteren gençlerimizin malzeme ihtiyacını karşılayan Temel Reis Pide Salonu sahibi Orhan Yıldırım’a gösterdiği hassasiyetten dolayı kutluyorum. Osman Duran Başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimiz güzel bir jest yaptı. Futbolcularımızla ve hocalarımızla birlikte ziyaret ederek teşekkür ettiler.”dedi.

Kızılcabölükspor futbol takımı ziyaretten sonra antrenman sahasına hareket etti.