Kızılcabölükspor : 2 – Ankara Adliyespor : 2

DSC_2909_001

Spor Toto 3.Lig 1.Grup 10.Hafta maçında Tavas İlçe Stadı’nda Ankara Adliyespor’u ağırlayan Kızılcabölükspor’umuz 2-0 önde götürdüğü maçta son dakikalarda yediği gollerle sahadan 2-2’lik beraberlikle ayrıldı.

Mekik maça Asil Kaan Güler, Semih Ceylan, Kerim Bölük, Emre Berkan Kahvecioğlu, Özkan Taştemur, Emre Fırtına , Hüseyin İriç, Burak Yılmaz,  Mustafa Tahran, Burak Gökbel ve Hüseyin Çelik 11’iyle çıktı.

İlk yarıda tutuk bir görüntü çizen Kızılcabölükspor’umuz defansta yapılan bireysel hatalarla zor anlar yaşadı. Ankara Adliyespor ilk yarıda 3 net pozisyondan yararlanamadı. İkinci yarıya Çağlayan ve Güney değişiklikleriyle başlayan Mekik, devreye fırtına gibi başladı ve 50.dakikada Mustafa Tahran’ın golüyle 1-0 öne geçti. Baskısını arttıran Kızılcabölükspor’umuz bir çok gol pozisyonundan faydalanamasa da 74.dakikada Burak Gökbel’in enfes golüyle farkı ikiye çıkardı. Bu dakikadan sonra maçın hakemi trajikomik kararlar vererek Ankara Adliyespor’u maça ortak etti. 83.dakikada defansta yapılan bireysel hata sonucunda farkı bire indiren Başkent ekibi son dakikada hakemin tam anlamıyla fiyasko kararıyla kazandığı serbest vuruşta beraberliği yakaladı. Uzatma dakikalarında ceza sahası içerisinde yerde kalan Burak Gökbel’in pozisyonunda penaltıyı görmezden gelen maçın hakemi büyük tepki gördü. Maç 2-2 sona erdi.

Maç sonunda adeta hakeme isyan vardı. Yöneticiler, Teknik ekip ve Taraftarlar verdiği tartışmalı kararlardan dolayı maçın hakemine büyük tepki gösterdiler.

MAÇTAN DAKİKALAR

2′ Kızılcabölükspor’da Emre’nin kaybettiği topu içeri çeviren Abdulsamet Murat Serbest’i kaleci Asil ile karşı karşıya bıraktı. Altı pas içindki vuruşu Asil Kaan çıkardı, dönen topa Canberk düzgün vuramadı ve takımını mutlak bir golden etti.

7′ Ankara Adliyespor’un sağ çaprazdan kullandığı serbest vuruşu İsmail doğrudan kaleye gönderdi. Asil Kaan direk dibinden topu güçlükle çıkardı.

20′ Adliyespor’da Murat Serbest’in ortasını Eren Can kafa ile indirdi Turan altı pas içinde müsait pozisyonda vurdu. Asil Kaan mutlak bir golü daha çıkardı.

21′ Turan Yılmaz sol kanattan getirdiği topu aut çizgisi üzerine ortaladı. Canberk müsait durumda düzgün bir kafa vuruşu yapamadı ve kaleye yönelen topu Asil Kaan kontrol etti.

23′ Turan Yılmaz ceza sahası dışından sert vurdu, Asil Kaan direk dibine yönelen topu güçlükle kornere çelebildi.

40′ Kızılcabölükspor atağında Özkan sağdan ortasına Burak Yılmaz’ın gelişine vuruşu yandan auta çıktı.

50′ Sağ kanattan Çağlayan İrece’nin ortası Hüseyin Çelik’i aştı, arka direkte Mustafa Tahran önce düzeltti, yere düşerken vurdu. Top kaleci Yasin’in solundan filelerle buluştu 1-0.

73′ Hüseyir İriç’in ara pasında Hüseyin Çelik Adliyespor kalecisi Yasin ile karşı karşıya kaldı. Müsait pozisyonda topu üstten auta attı.

74′ Özkan’ın ara pasına hareketlenen Burak sol kanattan topu sürerek ceza sahası içine girdi, karşı karşıya pozisyonda kaleci Yasin’in solundan topu filelere bıraktı 2-0.

83′ Kızılcabölükspor ceza sahasına yapılan ortayı Semih kafa ile uzaklaştırmak istedi. Arka direğe yönelen topa Murat Almış kafası ile dokundu ve takımının ilk sayısını kaydetti 2-1.

85′ Güney’in ara pasına hareketlenen Mustafa Tahran sağ kanattan ceza sahasına girdi. Karşı karşıya pozisyonda sert vurdu, Yasin çıkardı.

90+3′ Kızılcabölükspor ceza sahası dışından kullanılan firikikte Abdulsamet sol ayağı ile barajın üzerinden aşırdı ve kaleci Asil’in solundan topu filelerle buluşturdu 2-2.

Spor Toto 3.Lig 1.Grup’ta Alınan Diğer Sonuçlar Şöyle;

Tire 1922 : 1 – Kırıkhanspor : 0

Bursa Nilüferspor : 0 – Niğde Belediyespor : 0

Çorum Belediyespor : 1 – Çatalcaspor : 0

Gaziosmanpaşa : 0 – Tuzlaspor : 0

Zonguldak Kömürspor : 1 – Manavgatspor : 0

Batman Petrolspor : 0 – Tutap Şekerspor : 0

Trabzon Akçaabat FK : 1 – İstanbulspor : 2

Bozüyükspor : 0 – Darıca Gençlerbirliği : 3

 

DSC_2974

DSC_3017

DSC_3019

 

 


Kızılcabölükspor : 2 – Ankara Adliyespor : 2 için bir yorum