Aydınspor 1923 Deplasman Masrafları Erol Sami Varlıoğlu’ndan

Tarsus İdmanyurdu maçının deplasman masraflarını 3 Kızılcabölük’lü iş adamımızın karşılama sözünün ardından bugünde kıymetli hemşehrimiz Erol Sami Varlıoğlu Aydınspor 1923 maçının deplasman masraflarını karşılayacağını açıkladı.

Birlik ve beraberliği ile her zaman ön plana çıkan Kızılcabölük’te değerli iş adamı Efekt Ofset ve ESV Tekstil sahibi Erol Sami Varlıoğlu, büyük bir özveride bulunarak Aydınspor 1923 maçının deplasman masraflarını karşılamak istediğini belirtti. 5 Kasım pazar günü deplasmanda oynanacak Aydınspor 1923 müsabakasının deplasman masraflarını kıymetli hemşehrimiz karşılayacak.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanımız Osman Duran,’ 3 kıymetli hemşehrimizin Tarsus İdmanyurdu maçının deplasman masraflarını karşılamasının ardından, değerli hemşehrimiz Efekt Ofset ve ESV Tekstil sahibi Erol Sami Varlıoğlu, Aydınspor 1923 maçının deplasman masraflarını karşılayarak takımımıza katkıda bulunmak istediğini belirtti. Değerli iş adamımız Erol Sami Varlıoğlu’na şahsım ve yönetim kurulu üyelerim adına çok teşekkür ediyorum. Bu örnek davranışın diğer iş adamlarımızdan da geleceğine inanıyorum. Hep birlikte bu sezon Kızılcabölükspor’umuzu üst lige çıkaracağız.’ diye konuştu.