Ali Helvacı İle Yeniden Anlaşma Sağlandı

Yeni sezon planlaması doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Kızılcabölükspor’umuzda, iç transfer çalışmaları kapsamında başarılı kanat oyuncusu Ali Helvacı ile yeniden anlaşma sağlandı.

Geçtiğimiz sezon Kızılcabölükspor’umuzda 35’i Lig, 3’ü Türkiye Kupası olmak üzere toplam 38 maçta forma giyen başarılı kanat oyuncusu 7 gol attı 9 asist yaptı. 2016/2017 sezonu devre arasında Denizli Büyükşehir Belediyespor’dan Kızılcabölükspor’umuza katılan Ali Helvacı, takımımızda 1,5 sezondur görev yapıyor. 27 yaşındaki kanat oyuncusu bugüne kadar takımımızda 51’i lig, 4’ü Türkiye Kupası olmak üzere toplam 55 karşılaşmada forma giyerken, 8 gol attı ve 15 asist yaptı.

Kızılcabölükspor’da forma giymekten çok mutlu olduğunu söyleyen Ali Helvacı,’ Burası benim yuvam. Kızılcabölükspor’da oynamaktan son derece mutluyum. İnşallah uzun yıllar takımıma hizmet ederim. Elimden gelenin her zaman en iyisini yapacağım. Bugüne kadar arkamda olan başta kulüp başkanımız Osman Duran ve yönetim kurulu üyelerimize çok teşekkür ediyorum.’ diye konuştu.